Här är kreditkortet med förmåner för hundägare

Agria har sedan länge erbjudit försäkringar för din fyrbenta vän, men nu har de även släppt ett kreditkort. Samtliga kreditkort erbjuder fördelar, men inget annat erbjuder lika många förmåner specifikt för dig som husse eller matte.

Olika kreditkort ger olika fördelar, så det är lika bra att jämföra kreditkort på exempelvis kreditkort.nu. På så sätt vet du med säkerhet att de rabatter och förmåner du får gynnar dig och inte enbart banken.

Det nya Agria-kortet erbjuder förmåner specifikt för dig som djurägare, och blir en extra hjälp för dem som redan har försäkringar hos Agria. Här är förmånerna som passar fantastiskt för dig och din rottweiler.

Rabatt på DHPPI-vaccin

Hos två olika aktörer kan du genom ditt Agria-kort få vaccin med 25 procents rabatt. Detta gäller det fram tills att hunden blir 15 månader.

DHPPI-vaccineringarna ger din valp skydd mot hepatit, kennelhosta, valpsjuka och sjukdomar orsakade av parvovirusinfektion.

När hunden fyllt 15 månader ska den ha vaccinerats med DHPPI tre gånger, och därefter årligen. De tre första vaccinationerna får du därmed rabatt på.

Självrisksrabatt hos Agria

De kunder som har en husdjursförsäkring hos Agria kan få 300 kronor rabatt på sin självrisk. För att det ska gillas krävs dock att veterinärbesöket eller övrig vård betalas med Agria-kortet.

Därefter behöver du bara anmäla såsom du vanligtvis skulle göra med din försäkring. Ett Agria-kort innebär också att du kan få tillbaka årskostnaden på knappt 200 kronor på din försäkringspremie.

Kläder för din tjänstehund

Företaget Dogtech erbjuder rabatt till dem som använder Agria-kortet. Det är framför allt bra för dig som har en rottweiler, då rottweilers ofta är bra polishundar

Den utrustning som säljs kan exempelvis erbjuda skydd mot rovdjur eller vapen. De kan även hjälpa till med spårning, så att du alltid kan hitta din bästa vän i en osäker situation.

Rabatten innebär att Dogtech står för hela självrisken om din hund blir skadad under träning eller tjänst iförd deras utrustning.